Myline ervaring Anita Faber

Myline ervaring Anita Faber

Via een vriendin hoorde Anita van de informatiebijeenkomst van Myline bij Sportschool Ursus in Leeuwarden. Ze wandelden al jaren en besloten ook samen naar de bijeenkomst te gaan. Haar voornaamste reden hiervoor was om af te vallen en strakker in haar vel te komen.  “Na de uitleg over de opzet van de cursus besloten we direct samen te starten en dus ook te sporten bij Sportschool Ursus”, aldus de enthousiaste Anita.

“Tijdens de cursus leerde we veel over de juiste voedingsmomenten, omgaan met zout en water en het nut van krachttraining.” Daarnaast kwam cursusleider Gaby er al snel achter dat Anita te weinig at, wat haar stofwisseling vertraagde en ze dus zo niet zou afvallen. Dit was een eyeopener en bleek ook direct zijn vruchten af te werpen: na 8 weken was Anita maar liefst 9 kilo gewicht kwijt!

Dit geweldige resultaat moest natuurlijk beloond worden en dat deed ze door  nieuwe kleding in een maat kleiner te kopen. Tijdens de cursus was er een hechte band ontstaan met de andere deelnemers en heeft de club een speciale myline Facebookgroep aangemaakt waar iedereen met elkaar recepten deelt en op de hoogte houdt. De cursus werd afgesloten met een gezellig (én verantwoord) etentje. 

 

Na de cursus is Anita direct lid geworden van de club en nu sport ze minimaal 3x per week met haar wandelvriendin. Ze ziet nog regelmatig andere deelnemers tijdens haar sportmomenten en heeft nu controle over haar gewicht.

myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter