Myline ervaring Annika Derriks

Myline ervaring Annika Derriks

Een paar jaar geleden was Annika niet tevreden met haar gewicht en besloot door middel van een shakedieet af te vallen. Ze ruilde al haar maaltijden in voor shakes en haar lichaam reageerde. In vier maanden viel Annika maar liefst 30 kg af. Een resultaat waar ze blij mee was, maar na twee jaar merkte ze dat er gaandeweg weer 10 kg bij waren gekomen, ondanks dat ze de shakes bleef gebruiken.

Mijn dochter wilde geen brood meer 
In maart 2016 kwam voor haar een grote omslag in haar eetpatroon toen haar dochter aangaf: ‘mama, ik wil geen brood meer eten want daar wordt ik dik van’. Deze opmerking zette haar zo aan het denken. Ze wilde als moeder een beter voorbeeld voor haar dochter zijn. Via Facebook zag ze dat Sportcentrum Ursus een informatiebijeenkomst organiseerde over sport en voeding. Samen met een vriendin meldde ze zich aan. Toen ze daar vertelde wat ze at, kreeg ze direct te horen dat ze méér moest eten om af te vallen. In eerste instantie geloofde ze het advies niet, maar ze besloot zich toch direct aan te melden voor de cursus.

Meer eten
Gaandeweg leerde ze dat ze om de drie a vier uur eten voor haar het beste werkt. Dit betekende meer ontbijten én tussendoortjes in de ochtend en avond inplannen. Daarnaast begon ze met sporten, eerst twee á drie keer per week, daarna tot wel 5x per week. Door de vele sportmomenten nam, in de tweede helft van de cursus, het resultaat af. Na overleg met Gaby, haar cursusleider, kreeg ze het advies om het sporten tot maximaal 3x te beperken, met als resultaat dat ze daarna wel weer gemakkelijker af viel en in spiermassa toenam! Haar uiteindelijke resultaat is 7 kg in 8 weken afgevallen!

 

Haar levensstijl
Inmiddels is ze al 3 maanden op gewicht en is sporten en regelmatig eten een onderdeel van haar lifestyle geworden. De myline muesli en figuurshake gebruikt ze voor verschillende gerechten. Ze ontvangt vaak complimenten over haar figuur en haar omgeving ziet dat ze lekker in haar vel zit. Ze raadt mensen in haar omgeving dan ook aan om met de myline cursus te starten. Het belangrijkste voor haar is dat ze nu de middelen en kennis heeft om controle te houden over haar eigen gewicht en toch gewoon lekker kan eten!

myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter