myline licentie voor fitnesscentrums

 

myline licentie voor fitnesscentra

 

Je fitnesscentrum biedt mensen in je regio de mogelijkheid om aan hun gezondheid en welzijn te werken. Steeds meer fitnessclub eigenaren constateren echter dat het huidige aanbod van hun sportschool niet helemaal voldoet aan de behoeften van mensen.

 

Ruim 48% van de Nederlandse vrouwen en zelfs 52% van de mannen heeft (ernstige) gewichtsproblemen. Deze mensen volgen meestal een programma van voedingsadviseurs, zoals Weight Watchers. Dieetprogramma’s bieden vaak onvoldoende begeleiding bij ‘doelgericht trainen’; een van de sleutels voor succesvol en duurzaam gewichtsverlies.

 

Fitnesscentra richten zich weliswaar op ‘bewegen’ maar alleen de juiste combinatie van kracht- en conditietraining maakt van het lichaam een vetverbrandingsmachine. De juiste combinatie van voeding, training en positief denken leidt tot het gewenste figuur- en gewichtsresultaat.

Door het aanbieden van het myline programma wordt je fitnesscentrum een waardevol adres voor diegenen die de strijd tegen de kilo’s met regelmatig sporten en een gezonde voeding echt willen winnen. Steeds meer mensen vertrouwen op myline. Ook jouw fitnessclub kan hiervan profiteren!

 

_ Wil jij ook ervaren wat het myline concept voor jouw fitnesscentrum kan  betekenen?

_ Wil jouw club zich in de regio als afslank expert positioneren?

 

Ervaar hoe eenvoudig het is om het myline concept te integreren binnen je clubaanbod en vraag een vrijblijvend gesprek met de myline coach aan.

myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter