Ontstaan van myline!

 

Het succesverhaal van myline begint in 1986. In dat jaar specialiseerde Alexander Dillmann, de oprichter en huidige managing director van myline Duitsland bv, zich in ‘blijvend gewichtsverlies en gezondheid’. Alexander Dillman begon in zijn eigen fitnesscentrum met de eerste afslankcursus. Al vanaf het begin was de, door Alexander Dillmann, ontwikkelde succesformule gebaseerd op “gezond eten, goed trainen en positief denken”. De focus van het programma was gericht op eenvoud en de eenvoudige toepassing in het dagelijkse leven. 

 

In 1992 richtte Alexander Dillmann samen met zijn zakenpartner Wilfried Kiegele het huidige myline Duitsland bv op. De lancering van het gepatenteerde myline concept vond plaats in 1995. Vanaf dat moment konden ook andere fitnesscentra zich positioneren als afslank- en voedingsexpert.

 

Vandaag de dag zijn bij myline circa 300 fitnessclubs aangesloten en zij begeleiden jaarlijks meer dan 50.000 cursisten naar een slanker en gezonder lichaam. Het gemiddelde gewichtsverlies van de deelnemers na 8 cursusweken is 6,5 kg. In Duitsland en Zwitserland werken veel toonaangevende fitnesscentra met het myline concept. Maandelijkse starten er nieuwe fitnesscentra met myline als licentiepartner. 

 

In 2003 verscheen het boek ‘Actief slank met myline’ (geschreven door Alexander Dillmann). Een jaar later werd het boek op de toonaangevende boekenbeurs van Frankfurter als bestseller onderscheiden. Er zijn meer dan 120.000 exemplaren van zijn boek verkocht.

 

In december 2011 werd myline door Body LIFE uitgeroepen tot het meest succesvolle voedingsconcept van het jaar. In 2011, 2012 en 2014 kreeg het myline concept de Body LIFE Award uitgereikt, de Oscar van de fitnessbranche in Duitsland. Ook werd het myline concept uitgeroepen tot het meest succesvolle afslank- en stofwisselingsconcept van het jaar. In 2013 won myline de Body LIFE Award voor het beste marketingconcept.

 

In december 2011 werd myline door Body LIFE uitgeroepen tot het meest succesvolle voedingsconcept van het jaar.

myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter