Ratatouille

FrühstückMittagsAbendsZwischenmahlzeit

Zubereitungszeit: 30 Minuten

Rezeptbild

INGREDiËNTEN

1 ui
3 teenje knoflook
1 takje rozemarijn
  tijm, salie, basilicum (als variatie Provençaalse kruiden)
1 rode peper
100gsperziebonen
1 Aubergine
2 kleine aardappels
2 kleine courgettes
1ELkruidenmix
1TLBecel boter
1TLOlijfolie
1Glasrode wijn
100mgtomatenpuree

Zubereitung

Uien en teentjes knoflook kleinsnijden en met olie en Becel in de pan fruiten. Pepers schoonmaken, ontpitten, in heel kleine reepjes snijden en door elkaar roeren. Sperziebonen blancheren en aan de kant zetten. Aubergines, courgettes en aardappels in blokjes snijden en in de pan bruin laten worden. 1 eetlepel kruidenmix toevoegen en met de bonen mengen. 1 glas rode wijn en 100 ml tomatenpuree erbij gieten, op laag vuur 20 min. laten sudderen.


Nährwerttabelle

Tipp

Zonder aardappels ook een lekkere avondmaaltijd