Penne-salade met rucola en pijnboompitten

FrühstückMittagsAbendsZwischenmahlzeit

BEREIDINGSTIJD: 30 Minuten

Penne-salade met rucola en pijnboompitten
INGREDiËNTEN:

INGREDiËNTEN

300gpenne (pasta)
1 kom rucola-sla
1 rode ui
1 klein zakje pijnboompitten
  tuinkruiden
  kruidenmix
4ELolie
2ELbalsamicoazijn

Zusammenfassung

Yield
Mensen

De pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking met de kruidenmix koken. Aan het eind van de garingstijd goed met koud water laten schrikken (zodat het garingsproces beëindigd wordt). De uien pellen en kleinsnijden, de stengels van de rucola verwijderen, de overige blaadjes wassen en in kleine stukjes snijden. De pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag roosteren, tot ze lichtbruin en knapperig zijn. De bruine pitten in een kleine schaal aan de kant zetten om af te laten koelen. Voor de salade een dressing van 4 eetlepels olijfolie, 2 – 3 eetlepels balsamicoazijn en tuinkruiden klaar maken en met vers gemalen peper op smaak brengen. De gekookte pasta in een grote schaal doen en met de rucola, uien en dressing voorzichtig mengen. De salade over de borden verdelen en kort voor het serveren met de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten bestrooien.

Koolhydraten
22 g
Eiwit
7 g
Vet
16 g
Kcal 1
162
BE 1,5

Licht aangebraden light ham geeft het gerecht nog extra smaak. noten en pitten altijd zonder olie aanbraden, omdat deze genoeg vet bevatten en geen olie nodig hebben om bruin te worden.

Klantwaardering

Post new comment

 
myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter