Runderfilet met tomatensaus

FrühstückMittagsAbendsZwischenmahlzeit

BEREIDINGSTIJD: 30 Minuten

Runderfilet met tomatensaus
INGREDiËNTEN:

INGREDiËNTEN

800grunderfilet of rundersteak
  kruidenmix
  peper uit de molen
1ELBecel vloeibare boter
1 knoflook
1 sjalot
1ELOlijfolie
1ELtomatenpuree
1ELklein blikje gepelde tomaten
1 scheutje natrena Chef vloeibaar
1 scheutje tabasco

Zusammenfassung

Yield
personen

De oven op 200 °C voorverhitten. De filet met een kruidenmix en peper insmeren. De vloeibare boter in

een pan verhitten en de filet op hoog vuur aan alle kanten 1 min. aanbraden. De filet op een bakblik leggen. De

knoflook in teentjes uit elkaar halen, niet pellen. een teentje aan de kant leggen, de resterende teentjes knoflook aan

het vlees toevoegen en in het midden van de hete oven ca. 10 min. garen. in de uitgeschakelde en geopende oven

wat laten rusten. intussen voor de tomatensaus de sjalot glazig fruiten. Het aan de kant gelegde teentje knoflook

pellen, persen en kort meestoven. De tomatenpuree erdoor roeren en de tomaten in sap toevoegen. De tomaten klein snijden, met een kruidenmix, peper, zoetstof en tabasco kruiden, open ongeveer 10 min. laten sudderen. Filet

opensnijden, met de gegaarde teentjes knoflook en de tomatensaus serveren.

 

Koolhydraten
5 g
Eiwit
12 g
Vet
4 g
Kcal 1
106
BE 0,5

Wie geen knoflook lust, kan een paar in plakjes gesneden gedroogde tomaten aan de saus toevoegen. Zo krijgt deze een fijne smaak.

Klantwaardering

Post new comment

 
myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter