Vegetarische groentenravioli

FrühstückMittagsAbendsZwischenmahlzeit

BEREIDINGSTIJD: 30 Minuten

Vegetarische groentenravioli
INGREDiËNTEN:

INGREDiËNTEN

2Packungravioli gevuld met groenten
1 bosje lente-uien
1Packungkruidenkwark light
20cgCocktailtomaten
  veldsla
  Slasaus:
4ELyoghurt (0,1%)
1TLdijonmosterd
1 scheutje zoetstof
1cgbalsamicoazijn
  Peper
  kruiden

Zusammenfassung

Yield
Personen

De groentenravioli’s in smalle reepjes snijden en in wat olijfolie in een pan aanbraden. De lente-uitjes wassen en in dunne ringen snijden, cocktailtomaten wassen en doormidden snijden, de veldsla schoonmaken en wassen. Voor de salade een dressing maken: Alle ingrediënten van de lichte yoghurtsaus in een schaal doen en met een garde roeren, indien nodig nog een keer met mosterd, azijn en kruiden op smaak brengen. De salade met de tomaten en de lente uien op de borden leggen en apart met de ravioli serveren. In het midden van de borden 3 eetlepels kruidenkwark leggen en deze met de hete raviolireepjes bedekken. Naar smaak met verse peper kruiden.

Koolhydraten
61 g
Eiwit
23 g
Vet
4 g
Kcal 1
373
BE 5,0

De salade wordt met soja-walnoot-croutons nog knapperiger.

Klantwaardering

Post new comment

 
myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter