Veldsla met een aardappelvinaigrette en garnalen

FrühstückMittagsAbendsZwischenmahlzeit

BEREIDINGSTIJD: 30 Minuten

Veldsla met een aardappelvinaigrette en garnalen
INGREDiËNTEN:

INGREDiËNTEN

200gveldsla
1 wortel
1⁄2 prei (alleen het witte en lichtgroene gebruiken)
2 sjalotten
12 garnalen
1ELomega-3-olie of olijfolie
3 middelgrote aardappels
250mlbouillon
1⁄2TLgedroogde majoraan
2ELbalsamicoazijn
1 scheutje natrena Chef vloeibaar

Zusammenfassung

Yield
Personen

Sla schoonmaken en wassen. De groente in kleine blokjes snijden. Aardappels schillen en klein snijden. De garnalen

in een pan met antiaanbaklaag met wat olie aanbraden. Garnalen dan uit de pan nemen en op een bord aan de

kant zetten. nu de fijngesneden groente in de pan gooien en aanbraden. De aardappels toevoegen, de bouillon

erover gieten en kruiden toevoegen. Als de aardappels gaar zijn, het geheel met een staafmixer pureren. Vervolgens zeven. met balsamicoazijn op smaak brengen. kort voor het serveren de garnalen nogmaals in een hete pan verwarmen. De sla over de borden verdelen, met de warme aardappelmarinade begieten en met de garnalen serveren.

Koolhydraten
13 g
Eiwit
11 g
Vet
2 g
Kcal 1
120
BE 1,0

Als avondeten geschikt, omdat de koolhydraatwaarde zeer laag is – ondanks de aardappels. in plaats van

de garnalen smaakt de sla ook uitstekend met lauwe geitenkaas.

Klantwaardering

Post new comment

 
myline Shop was ist myline myline Fotos und Videos myline pfundsengel myline erfolgsberichte myline experten myline rezepte my myline mylineshop abschicken mylineshop weiter